CIECH SA (18/2022) Zmiana terminu publikacji skonsolidowanego raportu za I kwartał 2022 roku, rozszerzonego o skrócone sprawozdanie jednostkowe.

Zarząd Ciech S.A. („Emitent” lub „Spółka”) informuje o zmianie terminu przekazania do publicznej wiadomości skonsolidowanego raportu za I kwartał 2022 roku, rozszerzonego o skrócone sprawozdanie jednostkowe, którego publikacja zgodnie z informacją zawartą w raporcie bieżącym nr 1/2022 z dnia 26 stycznia 2022 r. miała nastąpić w dniu 19 maja 2022 r.

Nowy termin publikacji skonsolidowanego raportu za I kwartał 2022 roku, rozszerzonego o skrócone sprawozdanie jednostkowe został wyznaczony na dzień 18 maja 2022 roku.

Podstawa prawna: § 80 ust. 2 Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 29 marca 2018 r w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim.

Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1

kom espi zdz